Skip to the content

1. Garanteret kvalitet og hurtig levering ned til 6 timer

Vi har kvalitetstjek i hvert led, så vi altid kan holde en hurtig levering - ned til bare 6 timer og med en garanteret højeste kvalitet.

  1. Efter booking af en ordre bliver afhentning bestilt, hvis det er valgt.
  2. Vores lager står for at checke produkterne ind når de er modtaget.
  3. klargøringen af produkterne bliver udført umiddelbart før fotografering. 
  4. Vores fotografer fotograferer produkterne i et af vores 15 studier, hvor ordrerne bliver opdelt efter produkttype og der tilknyttes en af vores stylister hvis der er valgt HIGH-END kvalitet.
  5. Vores efterbehandlingsbureau i fjernøsten fritlægger billederne
  6. Vores egne billedbehandlere færdiggør billederne når de er tilbage klipping med farvejustering og HIGH-END retouch.
  7. Billederne leveres og produkterne returneres.

2. Få det rigtige indhold...

Packshots/produktbilleder benyttes i varekortet på webshoppen, i salgskataloget og andre steder hvor kunden er i sidste fase før et køb. Disse billeder skal være simple og retvisende men stadig indbydende. De er ofte fritlagte med en hvid baggrund med eller uden skygge. 
Læs mere...

Image og miljøbilleder benyttes til at markedsføre produktet og skabe interesse, hvor succeskriteriet er at få opmærksomhed og trafik. Billedet skal være et blikfang og indeholder typisk et miljø omkring produktet for at forstærke budskabet.
Læs mere...  

Video & Film benyttes til både at styrke salget på varekortet i webshoppen som produktvideo, som SoMe reklame, eller som brandvideo. Mulighederne er uendelige og fremtidens salg vil langt oftere suppleres med video og film, fordi video content skaber markant højere organisk ranking og langt flere konverteringer. 
Læs mere...

Modelbilleder benyttes i både salg og marketing/SoMe og kan skabe bevidsthed og understøtte budskabet i billedet. Det er blevet mere og mere populært at supplere packshots med modelbilleder (lookbook), specielt i modebranchen.
Læs mere... 

3. Kvalitet til tiden!

Det er vigtigt at have en professionel og strømlinet onlineprofil, hvor der er en ren linje igennem produktbillederne og det øvrige indhold.

Vi skræddersyer løsninger til virksomheder indenfor alle brancher, og vi producerer det helt rigtige content, fra billeder og video til oprettelse af produktbeskrivelser og tekster.

Vi håndterer hele forløbet fra forsendelse, levering af billeder til styring af billedbank samt rådgivning om de rigtige filer og formater.

Vi er 25 ansatte og har over 15 professionelle studier, som gør, at vi kan producere billeder på ned til 6 timer og har kapacitet til selv de største varepartier.

Lad os stå for at producere det indhold der skal skabe salget, så kan I bruge tiden på at skabe forretningen.