Skip to the content

Vores ydelser

Det er forretningskritisk at have gode professionelle produktbilleder! 

Vi hjælper tusindvis af virksomheder i Danmark og i resten af verden med at få visualiseret deres produkter og tunet billederne, til de krav der er i handel og e-handel i dag.

Packshots/produktbilleder benyttes typisk i varekortet på webshoppen, i salgskataloget og andre steder hvor kunden er i sidste fase før et køb. Disse billeder skal være simple og retvisende men stadig indbydende.
Læs mere...  

Image og miljøbilleder benyttes til at markedsføre produktet og skabe interesse, hvor succeskriteriet er at få opmærkomhed og trafik. Billedet skal være et blikfang og indeholder typisk et miljø omkring produktet for at forstærke budskabet.
Læs mere...  

Modelbilleder benyttes i både salg og marketing/SoMe og kan skabe bevidsthed og understøtte budskabet i billedet. Vi tilbyder fordelagtige pakkeløsninger ved modelbilleder.
Læs mere... 

Studieleje tilbyder vi hvis man ønsker selv at deltage i fotograferingen. Her kan man enten selv skyde billederne i et af vores professionelle studier med fjernkontrol, eller få assistance af en af vores dygtige fotografer.
Læs mere...  

Vi tager gerne en indledende snak om hvordan vi kan optimere jeres virksomheds produktbilleder.

Vores studier

Det kræver en række af specialiserede arbejdsgange, faciliteter og udstyr samt ikke mindst kompetence, at producere billeder af produkter.
Vores lokaler er opbygget specielt til produktion af packshots og produktbilleder og består af 6 seperate produktionsstudier. 
Vi har systematiseret og optimeret hele processen, fra booking til levering af billederne, så vi kan holde høj kvalitet igennem hver eneste ordre.

Besøg os i studiet

Man er velkommen i studiet, hvis man selv ønsker at levere eller afhente produkterne. Derudover kan det være en fordel at drøfte krav og instruktioner ved førstegangs ordrer.

Alle henvendelser skal ske igennem vores reception:

Schillerhuset
Nannasgade 28
2200 København N

Prof. udstyr skaber prof. billeder

Vores udstyr

Vi har udvalgt en særlig kombination af udstyr, som gør vi kan levere den højeste kvalitet til de bedste priser.

Produktfotografering er noget af det mest fotografisk krævende og kræver både specialiseret udstyr, erfaring og optimerede arbejdsgange, for at opnå en kvalitet der er god nok.

Vi benytter udstyr fra Broncolor, Canon og Apple og vores udstyr er udvalgt til at skabe den bedst mulige kvalitet ud fra det resultat der skal opnås,til et konkurrencedygtigt prisleje (ROI)

Vi kan levere billeder i op til 60 megapixel og har særlige studier opsat til specifikke særligt krævende produkttyper, med tilpassede lyssætninger således vi altid hurtigt og effektivt kan levere kvalitetsbilleder af alle typer produkter, uanset materialets type og overflade.

Vores proces

God service og høj kvalitet til fornuftige priser! 

Vi har bygget et unikt produktionssystem der holder styr på vores kunder og ordrer samt oversætter bookinger til instruktioner for vores fotografer. På den måde producerer vi altid de rigtige billeder med de rigtige anvisninger.
Systemet holder ligeledes vores kunder opdateret på hvor langt ordren er i processen og arrangerer afhentninger og returneringer af produkterne.

Fordi vi har automatiseret hele processen kan vi producere professionelle billeder til markedets bedste priser og samtidig garantere for vi altid leverer kvalitet i vores arbejde - det er det vi kalder tilfredshedsgaranti!