Skip to the content

Vi er Nordens førende leverandør af packshots og produktbilleder til modebranchen og ikke uden grund!

Processen omkring produktion af billeder af tøj er kompliceret og kræver et struktureret workflow for at opnå både høj kvalitet i stylingen og ensartede retvisende farver.

Vi har 6 led i vores produktion, der hver især bidrager til, at vi kan holde høj ensartet kvalitet fra klargøring af kollektionen til levering af de endelige billeder - med en leveringstid ned til 6 timer og med løbende opdatering på hvor langt ordren er i vores system:

  1. Afhentning med eget bud eller med GLS.
  2. Modtagelse/check in, udpakning, dampning og klargøring
  3. Styling, fotografering og navngivning
  4. Efterbehandling og redigering
  5. Kvalitetstjek, farvekorrigering og levering 
  6. Nedpakning og returnering

Vores team tæller mere end 30 dygtige specialister, der hver især bidrager til, at vi kan levere billeder samtidig med at holde selv de strammeste deadlines og højeste krav!

Se vores gallerier her

Dame/herre

3D NECK/GHOST MQ

Kun professionelle produktbilleder af tøjet konverterer til salg! 

Når tøj skal sælges online, er den bedst dokumenterede cost-benefit løsning at benytte billeder af tøjet med 3D neck", eller som "ghost mannequin".
Vi skyder 2-4 billeder af tøjet, som efterfølgende klippes sammen, så det danner en 3D effekt. 

Det handler om at vise det korrekte fit i tøjet og samtidig få et symmetrisk ensartet rent og pænt udtryk frem. Kun den rigtige klargøring, styling og efterbehandling skaber den symmetri, udtryk og form som gør, at billederne sælger produktet.

Det kræver kvalitet i hele processen for at opnå flotte billeder der sælger tøjet - fra udpakning klargøring og dampning, til styling og fotografering og til efterbehandling og justering af billederne. 

Vi har optimeret hele processen og har en separat station for hvert led, der sikrer vi altid kan holde den samme ensartede kvalitet og levere fantastiske billeder, med korrekte farver.

GALLERIER

Dame/herre

Flade oplæg / hængende

For et godt resultat kræver det klargøring, formgivning og efterbehandling!

Flade packshots eller oplæg/flat-packs/hængende af voksentøj er en alternativ måde at fremvise tøjkollektionen til salgsformål. 
Vi anbefaler dog kun denne løsning, hvis den suppleres med enten modelbilleder eller CGI-modelbilleder - for på den måde at vise tøjets udtryk og fit på bedste vis.

Tøj er skabt til at sidde på en krop, og det er derfor svært at skabe udtryk og form, når det skal styles fladt. Derfor har vi udviklet specielle fotosetups til flade oplæg / layups, som gør vi kan ensarte styling og producere billederne markant hurtigere. 

Vi prissætter flade oplægninger efter kravene om ensartethed, formgivning, og den tid der skal afsættes i stylingen. 
 
GALLERIER

Dame/herre/børn

Model/lookbook

De traditionelle billeder af tøjet, vist på en levende model til lookbook eller til supplering af salgsbillederne.

Vi tilbyder alle model-løsninger til at supplere e-commerce/online-handel. De mest benyttede løsninger er enten "full-body" eller "no-face" hvor modellen vises i fuld figur med eller uden ansigt. Sidstnævnte sætter øget fokus på tøjet og mindre fokus på modellen, og dette er ligeledes ofte en mere tidsbesparende og økonomisk løsning i længden. 

Vælg en model fra vores samarbejdspartnere Lemanagement eller basiccph.com og book en tid hos os. Du har selv mulighed for at deltage i fotograferingen og løbende guide, godkende og udvælge billeder sammen med en af vores fotografer og med eventuelt tilkøb af stylist.
Læs mere om vores modelbilleder-kategori her

Alternativ løsning er at booke "studieleje med fotograf" 
Læs mere om vores studieleje-kategori her

GALLERIER