Skip to the content

Vores kategorier

Kan kombineres og tilpasses ethvert krav og budget

Produktfoto af smykker, figurer, medaljer og alt andet i ædel/metal

Smykker

Et perfekt smykkepackshot kan forøge både konvertering og salg markant!
Produktfotos af smykker til brug i salg, varekort og webshops produceres med hvid baggrund. Et hvidt miljø skaber en ren og klar overflade og optimal gengivelse af metaller og ædelsten. 

Smykker på sort baggrund bruges typisk til markedsføring, SoMe og andre branding relaterede formål. Smykker på sort/mørk baggrund går under image/miljø billeder.

Vi har 2 dedikerede smykkestudier, hvor lys og udstyr er tilpasset til at opnå maksimal kvalitet i guld og sølv, blankt eller mat.

For billeder af smykker på model, læs mere her

For billeder af smykker i miljø, læs mere her

Vi garanterer altid for korrekte farver, overflader og detaljer
Vores unikke produktionssystem gør at vi leverer branchens højeste kvalitet til de bedste priser - med garanti!

Fra kr. 75,00 pr. billede

GALLERIER

Alle typer ure og smartwatches

Ure og smartwatches

Få uret præsenteret med et professionelt packshot og forøg salget! 
Det er teknisk krævende at producere produktbilleder af ure og der skal ilægges en betydelig del mere arbejde i både fotograferingen og i efterbehandlingen, i forhold til andre produkter.
Ure har mange detaljer og består af mange forskellige materialer, som sætter ekstra krav til både udstyr, lyssætning og efterbehandling. 

Vi har 3 kvaliteter i produktfoto af ure, hvor vi i vores high-end kategori inkluderer fuld retousch og opretning. 


Vi garanterer altid for korrekte farver, overflader og detaljer
Vores unikke produktionssystem gør at vi leverer branchens højeste kvalitet til de bedste priser - med garanti!

Fra kr. 200,00 pr. billede

GALLERIER

Vi er eksperter!

Professionelle Produktfotos af smykker og ure 

Ure og smykker kræver en del mere arbejde både i fotografering og i efterbehandlingen, i forhold til andre produkter. Der skal desuden tages forbehold for størrelsesforhold i smykkerne og laves speciel lyssætning. Derudover skal der ofte udføres en stor mængde retouch da billedet er mange gange større end produktet og derfor vil fremhæve alle ridser og overfladefejl, som det blotte øje ikke kan opfange.

Vi har to aktive smykkestudier og håndterer dagligt over 100 smykkebrands. Vi tilbyder alt fra det simple produktfoto til de mere kreative løsninger - et fællestræk er, at vi altid holder en høj kvalitet og faste lave priser.

Lær mere om ordreforløbet

 

Vi afhenter og returnerer sikkert produkterne i hele Danmark. Med bil/varevogn i Københavnsområdet og med GLS i resten af landet. Efter bookingen overfører vores kundesystem instruktioner og anvisninger til vores fotografer, stylister og grafikere. På den måde opnås den helt rigtige styling på hvert enkelt produkt og de rigtige specifikationer på billederne.

Når produkterne er modtaget på vores lager, udpakkes og klargøres det hele før fotograferingen. Der deltager altid en stylist og en produktfotograf i fotograferingen, for at sikre stylingen og kvaliteten.

Vores grafikere sørger for fritlægning og redigering, så det endelige billede lever op til højeste branchestandard. Kollektionen pakkes til sidst ned igen og sendes retur - alt sammen kan vi klare på ned til 36 timer uanset antal produkter.

Vores proces

Vores ordreproces er optimeret og tilpasset vores kunders behov

læs mere om forløbet fra booking til levering af billeder

Hurtigt & nemt

Fra booking til levering på max. 3 dage

afhentning & returnering

Vi afhenter og returnerer GRATIS i hele Danmark

PRIS & TILFREDSHEDSGARANTI

100% garanti for kvalitet, service og priser!