Skip to the content

Vores kategorier

Kan kombineres og tilpasses ethvert krav og budget

Dame/herre

3D neck/ghost MQ

Kun det helt rigtige packshot af tøjet konverterer til salg! 
Når tøj skal sælges via et packshot / produktbillede, er den bedst dokumenterede cost-benefit løsning at få vist produktet med 3D neck eller en såkaldt "ghost mannequin", hvilket er det samme. 
Vi laver 2-4 billeder som sammensættes og deraf opstår 3D effekten af produktet.

Det handler om at vise figur og form i tøjet og samtidig få et rent og pænt udtryk frem. Kun den rigtige klargøring, styling og efterbehandling skaber den symmetri, udtryk og form som gør, at billederne sælger produktet.

Vi fotograferer altid tøjet på hvid baggrund med blødt og jævnt lys. Ønskes der andre specifikke lyssætninger eller baggrunde, afregner vi efter vores miljøbillede-kategori

Vi garanterer altid for korrekte farver, overflader og detaljer.
Vores unikke produktionssystem gør, at vi leverer branchens højeste kvalitet til de bedste priser - med garanti!

Fra kr. 60,00 pr. billede

GALLERIER

Dame/herre

Flade oplæg / hængende

For et godt resultat kræver det klargøring, formgivning og efterbehandling!
Flade packshots eller oplæg/flat-packs/hængende af voksentøj er en alternativ måde at udstille tøjkollektionen til salgsformål på. 
Vi anbefaler dog kun denn løsning, hvis den suppleres med enten CGI modelbilleder eller modelbilleder - for på den måde at fremvise tøjets udtryk på bedste vis.

Tøj er skabt til at sidde på en krop og det er derfor svært at skabe udtryk og form i, når det skal styles fladt. Derudover er det særligt krævende at ensarte stylingen, så der forekommer løbende ensartethed i billederne. 
Vi prissætter derfor flade oplægninger efter kravene om ensartethed, formgivning og deraf den tid der skal afsættes i stylingen. 
 
Vi garanterer altid for korrekte farver, overflader og detaljer.
Vores unikke produktionssystem gør, at vi leverer branchens højeste kvalitet til de bedste priser - med garanti!

Fra kr. 75,00 pr. billede

GALLERIER

NYHED!

CGI model

Få tøjet præsenteret på en fashion-model!

Modellen er lavet som "Computer Generated Imagery", såkaldt "CGI" - en næsten livstro avatar, med kropsmål som en fashion-model. 
Tøjet bliver fotograferet på en speciel designet mannequin, hvor mannequinkroppen derefter digitalt udskiftes med CGI-modellen.

Det handler om at give kunderne et indtryk af tøjets længde, figur og pasform på en krop, som hidtil kun har været muligt med levende modeller. 
Vælg imellem flere forskellige ansigter, med mulighed for at tilkøbe brugsret til en eller flere typer.

Det er den hurtigste, mest prisbillige og effektive måde at give tøjet dets bedste virkelighedstro udtryk på - og vi anbefaler altid at kombinere CGI model billeder, sammen med packshots.

**VENLIGST KONTAKT OS FOR FORESPØRGSEL AF MULIGHEDER, INDEN BOOKING**

Fra kr. 150,00 pr. billede

Pt. kun muligt som dame

GALLERIER

Dame/herre/børn

Model/lookbook

De traditionelle billeder af tøjet, vist på en levende model til lookbook eller til supplering af salgsbillederne.

Vi tilbyder alle model-løsninger til at supplere e-commerce/online-handel. De oftest benyttede løsninger er enten "full-body" eller "no-face" hvor modellen enten vises i fuld figur, eller med hoved/ansigt skåret væk. Sidstenævnte sætter mere fokus på tøjet og mindre fokus på modellen, som ligeledes ofte er en mere tidsbesparende og prisbillig løsning. 

Vælg en model fra vores samarbejdspartner basiccph.com, med mulighed for selv at deltage i fotograferingen, sammen med en af vores fotografer til 1.990,00 kr. pr. time + eventuelt tilkøb af vores stylist for + 500,00 kr. pr. time.
Læs mere om vores modelbilleder-kategori her

Alternativ løsning er at leje et af vores studier sammen med en fotograf for 950,00 kr. pr. time, hvis egen model og stylist ønskes.
Læs mere om vores studieleje-kategori her

GALLERIER

Vi er eksperter!

De vigtigste parametre er korrekt styling, efterbehandling samt nænsom og hurtig håndtering af kollektionen i hele forløbet!
  • Gennemtestede arbejdsgange og værktøjer skaber garanti for, at vi altid leverer samme ensartede og gode resultat.
  • 5 studier dedikeret til tøj- og tekstilfoto, garanterer en altid meget lav produktionstid på kun 3 dage - og bare 1 dag ved valg af "RUSH".
  • Vi garanterer for pris og kvalitet, da vi har branchens bedste og mest effektive arbejdsflow.

Lær mere om forløbet

 

Vi afhenter og returnerer sikkert produkterne i hele Danmark. Med bil/varevogn i Københavnsområdet og med GLS i resten af landet. Efter bookingen overfører vores kundesystem instruktioner og anvisninger til vores fotografer, stylister og grafikere. På den måde opnås den helt rigtige styling på hvert enkelt produkt og de rigtige specifikationer på billederne.

Når produkterne er modtaget på vores lager, udpakkes og klargøres det hele nænsomt før fotograferingen. Der deltager altid en stylist og en produktfotograf i fotograferingen, for at sikre stylingen og kvaliteten.

Vores grafikere sørger for fritlægning og redigering, så det endelige billede lever op til højeste branchestandard. Kollektionen pakkes til sidst ned igen og sendes retur - alt sammen kan vi klare på ned til 36 timer uanset antal produkter.
Vores ordreproces er optimeret og tilpasset vores kunders behov

Læs mere om forløbet - fra booking til levering af billeder.

Hurtigt & nemt

Fra booking til levering på max. 3 dage

afhentning & returnering

Vi afhenter og returnerer GRATIS i hele Danmark

PRIS & TILFREDSHEDSGARANTI

100% garanti for kvalitet, service og priser!