Skip to the content

Fotografelev


Vi producerer billeder og video af produkter til kommercielle formål til mere end 2000 virksomheder i Danmark og resten af verden.
Vi producerer mere end 100.000 billeder om året og mere end 2500 film og videoklip.

Vores studier ligger i Schillerhuset på Nørrebro som er et stort facility-hus, som vi ligeledes ejer og driver. 

Vi er i kraftig vækst og ønsker at styrke vores team med flere talenter.
Derfor søger vi lige nu 2 fotografelever til at indgå i vores team på 24 ansatte.

Elev i Trendshots
Som elev vil du indgå i vores elevteam og blive en del af det fotografiske produktionsteam.
Vi vil planlægge din uddannelsesaftale individuelt med NEXT København, således at dit skoleforløb og virksomhedsperioder vil blive lagt mest hensigtsmæssigt.

Hvem du er
Vi er en fotografisk produktionsvirksomhed, hvorfor vi søger dygtige og strukturerede elever der har forståelse og talent for fotografisk produktion som en proces, hvor det kreative aspekt for det meste er sekundært.
Det er derfor et krav at du er hårdtarbejde, struktureret samt organiseret i dit arbejde. Du brænder for at lære det tekniske omkring brug af udstyr og værktøjer og er derudover mødestabil.

Vi tilbyder
En stilling i en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder, hvor der altid er fart på og altid er fokus på at være førende i vores felt. 
Det betyder også, at vi sætter lige så høje krav til vores personale og til dig som elev. Vi garanterer derimod også, at du vil blive klædt rigtig godt på til en fremtid i branchen.

ANSØG

 

 

Erfaren billedbehandler/Photoshopper

Trendshots producerer mere end 100.000 billeder om året til kommercielle formål for over 1000 virksomheder i Danmark og resten af verden.
Vi er i kraftig vækst og skal derfor nu styrke vores team med flere talenter.
Vi søger derfor en billedbehandler/Photoshopper til at indgå i vores team på 22 ansatte.

Kvalifikationer og arbejdsopgaver
Arbejdet består i at redigere og færdiggøre vores kunders billeder i sidste led før leveringen. Dette udføres efter nogle fastlagte specifikationer, hvorfor det kræver du er fortrolig med at arbejde i Adobe Photoshop med tilretninger og retouch i en produktions-sammenhæng og gerne på PC.
Det forventes du har en normalt farvesyn, da farvekorrigeringer ligeledes vil være en stor del af arbejdet.
Du arbejder hurtigt og effektivt og kender altid den hurtigste metode og de korrekte værktøjer til at udføre opgaverne effektivt og optimalt.

Hvad vi søger
Erfaring fra en lignende stilling vægtes højt og derudover ligger vi vægt på om du har interessen og kompetencerne, er mødestabil og grundig samt har en profil der passer i ind i vores team. 
Du trives i et ungt og dynamisk miljø hvor der til tider er rigtig meget fart på og hvor der sættes krav til fleksibilitet, selvstændighed og planlægning. 

Tid og sted
Arbejdstiden vil være fuldtid hvor der i vores højsæson kan forventes moderat overarbejde.

Arbejdssted vil være vores studier på Nannasgade på Nørrebro, hvor vi indgår i et kreativt fællesskab med andre fotografer, reklamevirksomheder og grafiske bureauer.

Løn
Attraktiv lønpakke med pension og frokostordning tilbydes.

Tiltrædelse snarest muligt!

ANSØG

Uopfordret ansøgning

Trendshots producerer billeder af produkter til kommercielle formål til mere end 1000 virksomheder i Danmark og resten af verden.
Vi er i kraftig vækst og styrker løbende vores team med flere talenter.

Hvad vi søger
Din baggrund er ikke vigtig da vi primært lægger vægt på om du har den rigtige indstilling er mødestabil og struktureret og har en profil der passer i ind i vores team - du vil blive oplært i resten. 

Arbejdsplads
Du trives i et ungt og dynamisk miljø hvor der til tider er rigtig meget fart på og hvor der sættes krav til fleksibilitet, selvstændighed og planlægning.   
Arbejdssted vil være i vores studier i Schillerhuset på Nannasgade på Nørrebro, hvor vi indgår i et kreativt fællesskab med andre fotografer, reklamevirksomheder og grafiske bureauer. 


ANSØG