Skip to the content

1. Den rigtige leverandør

Vores proces sikrer vores kunder både markedets bedste priser og en kontinuerlig høj kvalitet i det leverede materiale - vi kalder det tilfredshedsgaranti!

Produktfotografering kræver erfaring og kompetence og det er kun meget få fotografer der rent faktisk har kompetence, kapacitet og erfaring indenfor feltet.

En enkeltmands-fotograf kommer hurtigt til kort, når det handler om at producere billeder af f.eks. tøj, tekstiler, accessories. Det kræver omhyggelighed i både klargøringen, fotograferingen og i efterbehandlingen for et godt og ensartet resultat og der ligger langt mere arbejde i hele processen, end hvad en enkelt eller to personer kan håndtere.

Hos Trendshots arbejder vi efter samlebåndsprincippet, hvor vi derfor kan holde kvaliteten høj i hvert enkelt led.

  • Vores kunder booker ordrerne online og alle informationer bliver gemt i vores system, så vi kan producere ordrer efter samme anvisninger igen og igen.
  • På lageret/varemodtagelsen står vores flittige studie-assistenter for klargøringen af produkterne til fotografering og nedpakker og returnerer produkterne igen når ordren er færdig. 
  • Vores mange kompetente fotografer fotograferer produkterne i et af vores studier, hvor ordrerne bliver opdelt efter produkttype.
  • I vores efterbehandling sidder vores dygtige grafikere og færdiggøre billederne når de er tilbage fra vores 100 klippere hos eksternt bureau.

2. Det rigtige indhold

Det er vigtigt at forstå forskellen og finde den rigtige kombination - vi er eksperter i det hele!

Packshots/produktbilleder benyttes i varekortet på webshoppen, i salgskataloget og andre steder hvor kunden er i sidste fase før et køb. Disse billeder skal være simple og retvisende men stadig indbydende. De er ofte fritlagte med en hvid baggrund med eller uden skygge. 
Læs mere...

Image og miljøbilleder benyttes til at markedsføre produktet og skabe interesse, hvor succeskriteriet er at få opmærksomhed og trafik. Billedet skal være et blikfang og indeholder typisk et miljø omkring produktet for at forstærke budskabet.
Læs mere...  

Video & Film benyttes til både at styrke salget på varekortet i webshoppen som produktvideo, som SoMe reklame, eller som brandvideo. Mulighederne er uendelige og fremtidens salg vil langt oftere suppleres med video og film, fordi video content skaber markant højere organisk ranking og langt flere konverteringer. 
Læs mere...

Modelbilleder benyttes i både salg og marketing/SoMe og kan skabe bevidsthed og understøtte budskabet i billedet. Det er blevet mere og mere populært at supplere packshots med modelbilleder (lookbook), specielt i modebranchen.
Læs mere... 

3. Den rigtige totalløsning

Kravene og konkurrencen indenfor onlinehandel stiger dag for dag!

Det er vigtigt at have en professionel og strømlinet onlineprofil, hvor der er en ren linje igennem produktbillederne og det øvrige indhold.

Vi skræddersyer løsninger til virksomheder indenfor alle brancher og vi producerer det helt rigtige content fra billeder og video til oprettelse af produktbeskrivelser og tekster.

Vi håndterer hele forløbet fra forsendelse, levering af billeder til styring af billedbank samt rådgivning om de rigtige filer og formater.

Vi har over 10 professionelle studier, som gør, at vi kan producere billeder på ned til 6 timer og har kapacitet til selv de største varepartier.

Lad os stå for at producere det indhold der skal skabe salget, så kan I bruge tiden på at skabe forretningen.